Beste klant, vanaf 19 juli tot 6 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.
U kunt wel gewoon bestellen in deze periode, wij verzenden dan weer vanaf 6 augustus.
Bedankt voor uw begrip en wij wensen u ook een fijne vakantie toe!
Whiteboardverf
Weergave:


Bezig met laden...

Ga voor whiteboardverf naar Magneet-verf.nl!

 

Van magneetverf en schoolbordverf heeft u vast weleens gehoord. Maar wist u al dat er tegenwoordig ook whiteboardverf bestaat? We vertellen u er hier meer over!


Wat is whiteboardverf en waar is het voor te gebruiken?

 

De naam zegt het al: met whiteboardverf kunt u een eigen whiteboard maken. De verf bestaat uit twee componenten die u eerst goed met elkaar moet mengen. Wanneer de whiteboardverf dik is geworden, kunt u het op een glad oppervlakte aanbrengen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.
Zo kunt u een hele muur van whiteboardverf voorzien, maar bijvoorbeeld ook een tafelblad. Met deze verf heeft u dus veel meer mogelijkheden dan met een gewoon whiteboard. Hierdoor kunt u voor veel creatieve uitspattingen zorgen die er ontzettend gaaf uitzien. 
 

Is whiteboardverf in verschillende kleuren te verkrijgen?

 
Er bestaan van deze verf een witte en een transparante variant. Wilt u graag dat uw whiteboard een bepaalde kleur krijgt? Dan kunt u het beste eerst een muurverf in de gewenste kleur aanbrengen en daar vervolgens met de transparante whiteboardverf overheen gaan. De witte variant kunt u het beste op een wit oppervlak aanbrengen.


Het grote voordeel van transparante whiteboardverf

 
Het mooie aan transparante whiteboardverf is dat door de transparantie, de kleur en het motief wat de oppervlakte al heeft nog steeds zichtbaar is. Brengt u de whiteboardverf bijvoorbeeld op een houten meubelstuk aan? Dan zou het mooie hout nog steeds te zien zijn en zal het niemand opvallen dat het een ‘vermomde’ whiteboard is. Wat een gekke gezichten zult u krijgen, als u er ineens op gaat schrijven!

Bovendien is dit erg handig in bijvoorbeeld vergaderruimtes waar u whiteboardverf op de muur of op de vergadertafel heeft aangebracht. Zo kunnen u en uw medewerkers eindeloos brainstormen, maar na de brainstormsessie ook gemakkelijk alles weer van de muur of de tafel afhalen. Hierdoor zal uw vergaderruimte altijd professioneel blijven ogen.


Hoe kunt u whiteboardverf het beste aanbrengen?

 

Whiteboardverf kunt u het beste op een glad oppervlakte aanbrengen. Wanneer u met deze verf aan de slag wilt gaan, moet u eerst de twee componenten waaruit whiteboardverf bestaat mengen. Wanneer u dit heeft gedaan, kunt u met een roller of verfkwast de verf op de gewenste plek aanbrengen. Het beste kunt u een dikke laag aanbrengen. Let er echter wel op dat gemengde whiteboardverf al na ongeveer een uur begint uit te harden. 


Kan deze whiteboardverf in combinatie met magneetverf worden gebruikt?

 
Ja, dat is zeker mogelijk! Het enige waarmee u rekening dient te houden, is dat magneetverf grijs van kleur is. Wanneer u toch wilt dat het oppervlakte een andere kleur dan grijs krijgt, kunt u het beste als volgt te werk gaan:

1.    Breng eerst de magneetverf aan. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de magneetverf goed blijft werken, kunt u het beste minimaal drie lagen aanbrengen.
2.    Breng vervolgens een muurverf in de gewenste kleur aan. Breng telkens weer een laag aan, totdat de grijze kleur van de magneetverf niet meer te zien is.
3.    Breng tot slot twee afzonderlijke lagen whiteboardverf aan.

En zie daar, u heeft een whiteboard waaraan u ook magneten kunt hangen!
 

Waarom whiteboardverf kopen bij Magneet-verf.nl?

 
Zoals u ziet heeft u tal van mogelijkheden met whiteboardverf. Wilt u graag zelf met deze verf aan de slag? Dan bent u bij Magneet-verf.nl op het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim assortiment van kwalitatief goede whiteboardverf. Bovendien verzenden wij binnen Nederland helemaal gratis! 
 

Wilt u advies over whiteboardverf? Neemt u dan gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
De waardering van www.magneet-verf.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 156 reviews.