Whiteboardverf
Weergave:
 


Bezig met laden...

Ga voor whiteboardverf naar Magneet-verf.nl!

 

Van magneetverf en schoolbordverf heeft u vast weleens gehoord. Maar wist u al dat er tegenwoordig ook whiteboardverf bestaat? We vertellen u er hier meer over!


Wat is whiteboardverf en waar is het voor te gebruiken?

 

De naam zegt het al: met whiteboardverf kunt u een eigen whiteboard maken. De verf bestaat uit twee componenten die u eerst goed met elkaar moet mengen. Wanneer de verf dik is geworden, kunt u het op een glad oppervlakte aanbrengen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.
Zo kunt u een hele muur van de verf voorzien, maar bijvoorbeeld ook een tafelblad. Met deze verf heeft u dus veel meer mogelijkheden dan met een gewone whiteboard. Hierdoor kunt u voor veel creatieve uitspattingen zorgen die er ontzettend gaaf uitzien. 
 

Is de verf in verschillende kleuren te verkrijgen?

 
Er bestaan van deze werf een witte en een transparante variant. Wilt u graag dat uw whiteboard een bepaalde kleur krijgt? Dan kunt u het beste eerst een muurverf in de gewenste kleur aanbrengen en daar vervolgens met de transparante verf overheen gaan. De witte variant kunt u het beste op een wit oppervlak aanbrengen.


Het grote voordeel van transparante verf

 
Het mooie aan transparante verf is dat door de transparantie, de kleur en het motief wat de oppervlakte al heeft nog steeds zichtbaar is. Brengt u de verf bijvoorbeeld op een houten meubelstuk aan? Dan zou het mooie hout nog steeds te zien zijn en zal het niemand opvallen dat het een ‘vermomde’ whiteboard is. Wat een gekke gezichten zult u krijgen, als u er ineens op gaat schrijven!

Bovendien is dit erg handig in bijvoorbeeld vergaderruimtes waar u deze verf op de muur of op de vergadertafel heeft aangebracht. Zo kunnen u en uw medewerkers eindeloos brainstormen, maar na de brainstormsessie ook gemakkelijk alles weer van de muur of de tafel afhalen. Hierdoor zal uw vergaderruimte altijd professioneel blijven ogen.


Hoe kunt u whiteboardverf het beste aanbrengen?

 

Deze verf kunt u het beste op een glad oppervlakte aanbrengen. Wanneer u met deze verf aan de slag wilt gaan, moet u eerst de twee componenten waaruit de verf bestaat mengen. Wanneer u dit heeft gedaan, kunt u met een roller of verfkwast de verf op de gewenste plek aanbrengen. Het beste kunt u een dikke laag aanbrengen. Let er echter wel op dat deze verf al na ongeveer een uur begint uit te harden. 


Kan deze verf in combinatie met magneetverf worden gebruikt?

 
Ja, dat is zeker mogelijk! Het enige waarmee u rekening dient te houden, is dat magneetverf grijs van kleur is. Wanneer u toch wilt dat het oppervlakte een andere kleur dan grijs krijgt, kunt u het beste als volgt te werk gaan:

1.    Breng eerst de magneetverf aan. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de magneetverf goed blijft werken, kunt u het beste minimaal drie lagen aanbrengen.
2.    Breng vervolgens een muurverf in de gewenste kleur aan. Breng telkens weer een laag aan, totdat de grijze kleur van de magneetverf niet meer te zien is.
3.    Breng tot slot een dikke laag whiteboardverf aan.

En zie daar, u heeft een whiteboard waaraan u ook magneten kunt hangen!
 

Waarom verf kopen bij Magneet-verf.nl?

 
Zoals u ziet heeft u tal van mogelijkheden met whiteboardverf. Wilt u graag zelf met deze verf aan de slag? Dan bent u bij Magneet-verf.nl op het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim assortiment van kwalitatief goede verf. Bovendien verzenden wij binnen Nederland helemaal gratis! 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
De waardering van www.magneet-verf.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 115 reviews.