Retourneren

Wij hopen uiteraard dat u tevreden bent over het product wat u bij ons heeft gekocht. Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen dat u het product retour wilt sturen en van de aankoop af wilt zien. Dit is bij ons geen probleem.

U heeft het recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf uw huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - onbeschadigd in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@magneet-verf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is. Ook heeft u nadat u bij ons besteld heeft per e-mail een orderbevestiging ontvangen. Als bijlage in deze orderbevestiging kunt u tevens het retourformulier terugvinden en gebruiken voor uw retour. Ook onderaan deze pagina is het retourformulier te downloaden.
 
Attentie! U bent er zelf verantwoordelijk voor dat een product onbeschadigd door ons retour ontvangen wordt. Gebruik daarom altijd een stevige bubbeltjesenveloppe of kartonnen doos om beschadiging tijdens het retourtransport te voorkomen. Wanneer blijkt dat een product (deels) beschadigd retour komt, kan magneet-verf.nl besluiten dat het retourbedrag niet of slechts gedeeltelijk wordt teruggestort.

Uitzonderingen retourneren

Uitgezonderd van het recht tot retourneren zijn de volgende type artikelen:
-  Speciaal op maat gemaakte of aangepaste artikelen
-  Speciaal bestelde artikelen die normaal niet in ons assortiment zitten
-  Onderdelen die duidelijk gebruikt en/of gemonteerd zijn
-  Producten die dusdanig beschadigd en/of ingedeukt zijn (zoals verfblikken) waardoor de geretourneerde producten niet meer verhandeld kunnen worden

Onze gegevens

Magneet-verf.nl
Burgemeester Colijnstraat 107 (let op! Dit is geen bezoekadres)
2771 GJ  BOSKOOP
Telefoon 0614681917
KVK 68979703
BTW NR NL181737450B01
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
De waardering van www.magneet-verf.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 156 reviews.